Trouwjurk 20008 Sweetheart | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Sweetheart
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 20008 Sweetheart

Trouwjurk 20008 Sweetheart

Trouwjurk 20008 Sweetheart 

Ervaar de perfecte mix van elegantie en verfijning met de Sweetheart 20008 bruidsjurk. Deze prachtige jurk is ontworpen voor de bruid die wil stralen op haar grote dag, met een vleugje glamour en een tijdloze uitstraling.

De Sweetheart 20008 beschikt over een adembenemend zeemeermin silhouet dat je figuur prachtig accentueert. De diepe V-hals en het illusion lijfje zijn versierd met delicate bloemenkantapplicaties die de jurk een romantische en luxueuze uitstraling geven. De fijne schouderbandjes en de open rug voegen een moderne touch toe, terwijl de vloeiende tule rok een sprookjesachtige sfeer creëert.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze jurk niet alleen een prachtige uitstraling maar ook optimaal comfort. De nauwsluitende pasvorm en de zachte tule zorgen ervoor dat je de hele dag en nacht kunt dansen en genieten zonder beperkingen.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: Sweetheart
Model: 20008
Stijl: Zeemeermin bruidsjurk met moderne en romantische details
Kleur: Traditioneel ivoor
Details: Diepe V-hals, illusion lijfje met bloemenkantapplicaties, fijne schouderbandjes, open rug, vloeiende tule rok
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor een luxueus gevoel en optimaal comfort

Waarom kiezen voor de Sweetheart 20008?

Verfijnde Elegantie: Het zeemeermin silhouet en de delicate kantdetails zorgen voor een verfijnde en elegante look die perfect is voor elke bruid.
Comfort en Stijl: De hoogwaardige materialen en de nauwsluitende pasvorm bieden comfort zonder in te boeten op stijl, zodat je de hele dag kunt stralen.
Romantische Touch: De bloemenkantapplicaties en de open rug geven de jurk een romantische en moderne uitstraling.

Maak je trouwdag onvergetelijk met de Sweetheart 20008 bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een pasbeurt. Ontdek de jurk van je dromen en straal op je grote dag in de perfecte combinatie van elegantie en romantiek.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.