Trouwjurk E-5401T Elizabeth Passion | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Elizabeth Passion
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk E-5401T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5401T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5401T Elizabeth Passion

Ben je op zoek naar een trouwjurk die romantiek en elegantie uitstraalt? Deze betoverende trouwjurk is precies wat je zoekt. Met delicate off-the-shoulder mouwtjes en een diepe V-halslijn, accentueert deze jurk je vrouwelijke vormen op een verfijnde manier. Het lijfje is prachtig gedetailleerd met kantapplicaties, die doorlopen in de vloeiende A-lijn rok. Deze combinatie zorgt voor een dromerige en gracieuze uitstraling, perfect voor een sprookjesachtige bruiloft.

De luchtige rok van tule zorgt voor een lichte en elegante beweging bij elke stap die je zet. Deze jurk is ideaal voor bruiden die op hun grote dag willen stralen en zich willen onderscheiden met een vleugje vintage charme. Het ontwerp is tijdloos en geschikt voor zowel intieme ceremonieën als grootse vieringen.

Voeg een vleugje magie toe aan je trouwdag met deze adembenemende trouwjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om deze prachtige jurk te ontdekken. Laat je inspireren en maak van je bruiloft een onvergetelijke dag met deze romantische en elegante bruidsjurk.

 

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.