Trouwjurk E-5485 Elizabeth Passion | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Elizabeth Passion
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk E-5485 Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5485 Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5485 Elizabeth Passion

Op zoek naar een trouwjurk die modern en stijlvol is? Ontdek deze unieke tweedelige trouwjurk die een perfecte balans biedt tussen eigentijdse mode en klassieke elegantie. Het bovenstuk van de jurk heeft smalle bandjes en een rechte halslijn, gedetailleerd met verfijnde kantapplicaties die een romantische flair toevoegen. De crop top stijl geeft een moderne twist aan de traditionele trouwjurk, terwijl de bijpassende rok elegant om het lichaam valt en je silhouet prachtig accentueert.

De rok is voorzien van dezelfde verfijnde kantapplicaties als het bovenstuk, wat zorgt voor een harmonieus geheel. Een brede ceintuur in de taille benadrukt je figuur en voegt een extra vleugje stijl toe aan de look. Deze tweedelige jurk is perfect voor de bruid die iets anders wil dan de traditionele trouwjurk, maar toch elegant en chic wil blijven.

Ideaal voor zowel intieme bruiloften als grootschalige vieringen, deze jurk zal zeker indruk maken. Voeg een moderne touch toe aan je bruiloft met deze prachtige tweedelige trouwjurk en laat je stralen op je grote dag! Bezoek onze website voor meer informatie en om deze unieke jurk te ontdekken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.