Trouwjurk TO-1599T Agnes Fashion Group | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Agnes Fashion Group
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk TO-1599T Agnes Fashion Group

Trouwjurk TO-1599T Agnes Fashion Group

Trouwjurk TO-1599T Agnes Fashion Group

Sprookjesachtige Trouwjurk met Luchtige Mouwen - Agnes Fashion Group TO-1599T

Treed binnen in een wereld van romantiek en elegantie met de betoverende bruidsjurk TO-1599T van Agnes Fashion Group. Deze sprookjesachtige jurk is ontworpen voor de bruid die droomt van een onvergetelijke en magische trouwdag.

Kenmerken:

  • Luchtige Mouwen: De jurk beschikt over prachtige luchtige mouwen die een dramatische en romantische uitstraling geven. Deze mouwen vloeien elegant mee met elke beweging, waardoor een sprookjesachtig effect ontstaat.
  • Diepe V-hals: De diepe V-halslijn geeft een vleugje sensualiteit aan de jurk, terwijl het gestructureerde lijfje zorgt voor een flatterende pasvorm die je figuur mooi accentueert.
  • Vloeiende Rok: De vloeiende rok van lichte stof valt prachtig naar beneden en creëert een elegant silhouet. Perfect voor elke bruid die comfort wil combineren met stijl.
  • Strikdetails op de Schouders: Charmante strikdetails op de schouders voegen een speelse en verfijnde touch toe aan het geheel, wat de jurk ideaal maakt voor een romantische bruiloft.
  • Taille: De jurk heeft een ingetogen en nauwsluitende taille, wat zorgt voor een prachtig vrouwelijk silhouet en een elegante uitstraling.

Waarom Kiezen voor Agnes Fashion Group?

Agnes Fashion Group staat bekend om hun ongeëvenaarde aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elke jurk is met de hand vervaardigd om aan de hoogste normen van vakmanschap te voldoen. De TO-1599T biedt elke bruid de perfecte mix van stijl, comfort en luxe.

Stijl Tip: Combineer deze jurk met subtiele sieraden en een romantisch opgestoken kapsel om de dramatische mouwen en diepe V-hals te accentueren. Een paar elegante sandalen of pumps maakt de look helemaal af.

Bestellen: Ben je klaar om je droomjurk te passen? Bezoek onze website of maak een afspraak bij een van onze exclusieve verkooppunten. Laat je adviseren door onze ervaren stylisten en vind de perfecte jurk voor jouw grote dag.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.