Trouwjurk TO-1531T Agnes Fashion Group | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Agnes Fashion Group
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk TO-1531T Agnes Fashion Group

Trouwjurk TO-1531T Agnes Fashion Group

Trouwjurk TO-1531T Agnes Fashion Group

Tijdloze Elegantie met Bloemenkant - Agnes Fashion Group TO-1531T

Omschrijving: Stralend en stijlvol je trouwdag beleven met de betoverende bruidsjurk TO-1531T van Agnes Fashion Group. Deze jurk combineert klassieke elegantie met moderne verfijning, perfect voor de bruid die droomt van een romantische en tijdloze look.

Kenmerken:

  • Bloemenkant: Het lijfje en de rok zijn versierd met delicate bloemenkant, wat een romantische en verfijnde uitstraling geeft. De kantapplicaties creëren een prachtig bloemenmotief dat naadloos overgaat in de rok.
  • Luchtige Korte Mouwen: De korte mouwen zijn gemaakt van lichte, transparante stof met kanten details, wat een luchtig en elegant effect geeft.
  • Vloeiende Tule Rok: De rok van zachte tule valt soepel en zorgt voor een dromerig silhouet. Perfect voor bruiden die op zoek zijn naar comfort en elegantie.
  • Getailleerde Pasvorm: De jurk heeft een nauwsluitende taille die je figuur mooi accentueert, wat zorgt voor een vrouwelijk en elegant silhouet.
  • Romantische Uitsnede: De ronde halslijn met subtiele uitsnede geeft de jurk een romantische uitstraling, perfect voor een sprookjesachtige bruiloft.

Waarom Kiezen voor Agnes Fashion Group?

Agnes Fashion Group staat bekend om hun oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elke jurk wordt met de hand vervaardigd om aan de hoogste normen van vakmanschap te voldoen. De TO-1531T is geen uitzondering en biedt elke bruid de perfecte mix van stijl, comfort en verfijning.

Stijl Tip: Combineer deze jurk met delicate oorbellen en een romantisch kapsel met losse krullen om de romantische uitstraling van de jurk te versterken. Een paar elegante sandalen of pumps maakt de look compleet.

Bestellen: Klaar om je droomjurk te passen? Bezoek onze website of maak een afspraak bij een van onze exclusieve verkooppunten. Laat je adviseren door onze ervaren stylisten en vind de perfecte jurk voor jouw grote dag.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.