Trouwjurk TO-1381T Agnes Fashion Group | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Agnes Fashion Group
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk TO-1381T Agnes Fashion Group

Trouwjurk TO-1381T Agnes Fashion Group

Trouwjurk TO-1381T Agnes Fashion Group

Dromerige Bruidsjurk met Romantische Mouwen - Agnes
Stap in een wereld van romantiek en elegantie met de adembenemende bruidsjurk TO-1381T van Agnes Fashion Group. Deze dromerige jurk combineert tijdloze schoonheid met moderne verfijning, perfect voor de bruid die een sprookjesachtige trouwdag wil beleven.

Kenmerken:

  • Delicate Kant: Het lijfje van de jurk is rijkelijk versierd met delicate kantapplicaties, wat zorgt voor een romantische en verfijnde uitstraling. De ingewikkelde details van het kant geven de jurk een elegante touch.
  • Diepe V-hals: De diep uitgesneden V-halslijn voegt een vleugje sensualiteit toe, terwijl het subtiele kant zorgt voor een elegante en verfijnde look.
  • Romantische Mouwen: De lange, luchtige mouwen zijn gemaakt van zachte tule en versierd met kanten details, wat een dromerig en sprookjesachtig effect geeft.
  • Vloeiende Rok: De rok, gemaakt van lichte tule, valt soepel en creëert een prachtig silhouet. Perfect voor bruiden die comfort willen combineren met stijl.
  • Getailleerde Pasvorm: De nauwsluitende taille benadrukt het figuur op een flatterende manier en zorgt voor een elegant en vrouwelijk silhouet.

Waarom Kiezen voor Agnes Fashion Group?

Agnes Fashion Group staat bekend om hun aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elke jurk wordt met de hand vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap. De TO-1381T biedt elke bruid de perfecte mix van stijl, comfort en luxe.

Stijl Tip: Combineer deze jurk met subtiele oorbellen en een romantisch opgestoken kapsel om de dramatische mouwen en diepe V-hals te accentueren. Een paar elegante sandalen of pumps maakt de look helemaal af.

Bestellen: Klaar om je droomjurk te passen? Bezoek onze website of maak een afspraak bij een van onze exclusieve verkooppunten. Laat je adviseren door onze ervaren stylisten en vind de perfecte jurk voor jouw grote dag.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.