Trouwjurk KA-19151T Agnes Fashion Group | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Agnes Fashion Group
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk KA-19151T Agnes Fashion Group

Trouwjurk KA-19151T Agnes Fashion Group

Trouwjurk KA-19151T Agnes Fashion Group

Laat je betoveren op je trouwdag met de elegante bruidsjurk KA-19151T van Agnes Fashion Group. Deze prachtige jurk combineert delicate kantdetails met een vloeiende tule rok, ideaal voor de bruid die droomt van een romantische en tijdloze look.

Kenmerken:

  • Delicaat Kant: Het lijfje van de jurk is versierd met fijne kant die een romantische en verfijnde uitstraling geeft. De intricate details van het kant benadrukken de vrouwelijke vormen en voegen een vleugje luxe toe.
  • Diepe V-hals: De diep uitgesneden V-halslijn geeft de jurk een sensuele uitstraling, terwijl het subtiele kant zorgt voor een elegante en verfijnde look.
  • Vloeiende Tule Rok: De rok, gemaakt van zachte tule, valt soepel en creëert een sprookjesachtig silhouet. Perfect voor bruiden die op zoek zijn naar een dramatisch en elegant effect.
  • Getailleerde Pasvorm: De nauwsluitende taille benadrukt het figuur op een flatterende manier en zorgt voor een elegant en vrouwelijk silhouet.
  • Mouwloos Ontwerp: Het mouwloze ontwerp biedt comfort en bewegingsvrijheid, ideaal voor een bruiloft in warmere seizoenen.

Waarom Kiezen voor Agnes Fashion Group?

Agnes Fashion Group staat bekend om hun oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elke jurk wordt met de hand vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap. De KA-19151T biedt elke bruid de perfecte mix van stijl, comfort en verfijning.

Stijl Tip: Combineer deze jurk met subtiele oorbellen en een elegant opgestoken kapsel om de diepe V-hals en vloeiende tule rok te accentueren. Een paar stijlvolle pumps maakt de look helemaal af.

Bestellen: Klaar om je droomjurk te passen? Bezoek onze website of maak een afspraak bij een van onze exclusieve verkooppunten. Laat je adviseren door onze ervaren stylisten en vind de perfecte jurk voor jouw grote dag.

Met deze tekst zorg je ervoor dat de belangrijkste kenmerken en voordelen van de jurk duid

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.