Trouwjurk KA-20006T Agnes Fashion Group | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Agnes Fashion Group
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk KA-20006T Agnes Fashion Group

Trouwjurk KA-20006T Agnes Fashion Group

Trouwjurk KA-20006T Agnes Fashion Group

Klassieke Bruidsjurk met Kant en Lange Mouwen - Agnes Fashion Group KA-20006T

Voel je perfect op je trouwdag met de elegante bruidsjurk KA-20006T van Agnes Fashion Group. Deze tijdloze jurk combineert klassieke charme met moderne elegantie, perfect voor de bruid die droomt van een onvergetelijke en betoverende bruiloft.

Kenmerken:

  • Delicaat Kant: Het lijfje van de jurk is prachtig versierd met delicaat kant dat een romantische en verfijnde uitstraling geeft. De intricacies van het kant benadrukken de vrouwelijke vormen en voegen een vleugje luxe toe.
  • Lange Mouwen: De lange mouwen zijn gemaakt van fijn kant en geven de jurk een elegante en tijdloze look. Ze bieden ook extra comfort en bedekking voor bruiden die dat wensen.
  • Diepe V-hals: De V-halslijn voegt een vleugje sensualiteit toe aan de jurk, terwijl het kant een zachte en verfijnde uitstraling biedt.
  • Vloeiende Rok: De rok, gemaakt van lichte en luchtige tule, valt soepel en creëert een prachtig silhouet. Perfect voor bruiden die comfort willen combineren met stijl.
  • Getailleerde Pasvorm: De nauwsluitende taille benadrukt het figuur op een flatterende manier en zorgt voor een elegant en vrouwelijk silhouet.

Waarom Kiezen voor Agnes Fashion Group?

Agnes Fashion Group staat bekend om hun oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elke jurk wordt met de hand vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap. De KA-20006T biedt elke bruid de perfecte mix van stijl, comfort en verfijning.

Stijl Tip: Combineer deze jurk met subtiele sieraden en een klassiek opgestoken kapsel om de lange mouwen en diepe V-hals te accentueren. Een paar elegante pumps maakt de look helemaal af.

Bestellen: Klaar om je droomjurk te passen? Bezoek onze website of maak een afspraak bij een van onze exclusieve verkooppunten. Laat je adviseren door onze ervaren stylisten en vind de perfecte jurk voor jouw grote dag.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.