Trouwjurk E-4158T Elizabeth Passion | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Elizabeth Passion
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk E-4158T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-4158T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-4158T Elizabeth Passion

Ben jij op zoek naar een bruidsjurk die zowel stijlvol als uniek is? De Mode de Pol E-4158T bruidsjurk is dé keuze voor de moderne bruid die een vleugje boho chic wil toevoegen aan haar trouwdag. Deze prachtige tweedelige jurk combineert romantisch kant met een strak silhouet, perfect voor bruiden die willen stralen op hun grote dag.

Belangrijkste Kenmerken van de Mode de Pol E-4158T Bruidsjurk

  • Tweedelig Ontwerp: Deze jurk bestaat uit een kanten crop top en een elegante rok, wat zorgt voor een speelse en eigentijdse look. Het tweedelige ontwerp maakt deze jurk ideaal voor bruiden die een moderne twist aan hun bruidslook willen geven.
  • Romantisch Kant: De kanten top is gedetailleerd met delicate bloemenmotieven en heeft driekwart mouwen met een speelse flair. Het transparante kant voegt een vleugje romantiek toe en benadrukt de vrouwelijke vormen.
  • Slank Silhouet: De rok van de jurk valt strak om de heupen en loopt uit in een subtiele sleep, wat zorgt voor een elegant en slank silhouet. Deze stijl is perfect voor bruiden die hun figuur willen accentueren.
  • Hoogwaardige Materialen: Zoals altijd bij Mode de Pol, is de E-4158T gemaakt van de beste materialen om een luxueuze uitstraling en een comfortabele pasvorm te garanderen. De combinatie van kant en satijn zorgt voor een verfijnde en toch speelse look.
  • Veelzijdige Stijl: Deze bruidsjurk is veelzijdig en kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende trouwthema's, van een romantische tuinbruiloft tot een chic stadsfeest. Combineer de jurk met elegante accessoires voor een complete look.

Waarom Kiezen voor de Mode de Pol E-4158T?

De Mode de Pol E-4158T bruidsjurk is perfect voor de bruid die op zoek is naar iets unieks en modieus. Het tweedelige ontwerp biedt de mogelijkheid om de jurk na de bruiloft opnieuw te dragen, bijvoorbeeld door de top te combineren met een andere rok of broek. Bovendien zorgt het elegante kant voor een tijdloze en romantische uitstraling, terwijl de strakke rok een moderne touch toevoegt.

Plan je Passessie

Wil je deze trendy bruidsjurk zelf ervaren? Maak vandaag nog een afspraak bij onze bruidsboetiek en ontdek hoe de Mode de Pol E-4158T jou kan laten stralen op je trouwdag. Onze deskundige stylistes staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte bruidsjurk die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken. Laat de Mode de Pol E-4158T de jurk zijn waarin je jouw "ja" moment beleeft!

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.