Trouwjurk 2407 Lisa Donetti | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken

Win een trouwjurk!
Vul het formulier in >

COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 2407 Lisa Donetti

Trouwjurk 2407 Lisa Donetti

Lisa Donetti Trouwjurk Model 2407

De Lisa Donetti trouwjurk, model 2407, is een prachtige keuze voor de moderne bruid die op zoek is naar elegantie en verfijning op haar speciale dag. Deze jurk straalt luxe en romantiek uit door de verfijnde details en het hoogwaardige vakmanschap.

Beschrijving van de Jurk

Model 2407 heeft een delicate illusiehalslijn versierd met prachtige kantapplicaties die subtiel overgaan in het lijfje. De kanten details creëren een tijdloze en verfijnde uitstraling. De jurk heeft een flatterende A-lijn silhouet dat zorgt voor een gracieuze en elegante look. De rok van de jurk valt vloeiend naar beneden en heeft een speelse split aan de voorkant, wat een vleugje sensualiteit en moderne flair toevoegt.

Kenmerken

Stijl: Romantisch en elegant
Silhouet: A-lijn
Halslijn: Illusiehalslijn met kantapplicaties
Details: Kant, split aan de voorkant
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor comfort en luxe

Waarom Kiezen voor Lisa Donetti Model 2407?

Deze trouwjurk is perfect voor de bruid die een klassieke, maar toch eigentijdse look wil creëren. De combinatie van delicaat kant en een vloeiende rok zorgt voor een romantische uitstraling die uw bruiloftsgasten zeker zal betoveren. Daarnaast biedt de split in de rok niet alleen bewegingsvrijheid maar ook een modern tintje aan de traditionele trouwjurk.

Styling Tips

Combineer deze jurk met subtiele sieraden om de verfijnde details van de jurk te benadrukken. Een elegante updo of zachte krullen zullen de romantische uitstraling compleet maken. Kies voor een paar stijlvolle hakken om de look af te maken.

Conclusie

De Lisa Donetti trouwjurk, model 2407, is een meesterwerk van elegantie en moderne romantiek. Met haar prachtige kantapplicaties en vloeiende A-lijn silhouet, is deze jurk de perfecte keuze voor de bruid die wil stralen op haar grote dag.

Kom langs in onze winkel en ervaar zelf de schoonheid en kwaliteit van deze bijzondere trouwjurk. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen om uw droomjurk te vinden.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.