Winnares | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

Winnares

Hoi Ann & John, Wauw wat voelde ik me een prinses 1 juli 2017! Weleens waar in een prachtige jurk van jullie.

Het begon eigenlijk al op de Love and Marriage beurs, januari 2016 in Eindhoven.

Je kon je gegevens achterlaten voor een waardencheque twv €449,-. wie niet waagt wie niet wint dacht ik.

Twee dagen later ging mijn telefoon anoniem, ik weet nog dat ik bot de telefoon op nam, doe ik altijd met anoniem, tot dat ik Maarten Hendrikx aan de telefoon hoorde, en mij vertelde dat ik een van DE winnaars was. Wow mijn dag kon niet meer stuk.

9 juli 2016 was het zo ver, op zoek naar mijn droomjurk.

Ik had een van David Tutera op jullie facebookpagina zien staan, ik was opslag verliefd. Maar ik wilde toch eventjes bij de outlet kijken, waar ik mijn bon ook mocht inleveren.

Na 5 jurken gepast te hebben, kwam Suzanne Rooijakkers met jurk nummer 6, ik dacht nog toen ze hem liet zien, leuke jurk... niks "speciaals" ik zal hem maar eens aandoen.

Eenmaal aan, ik wist het zeker, ik riep kei hard "I say YES to this dress" (wauw ik krijg weer kippenvel). Die ene jurk van Davit Tutera, hoefde ik niet meer te zien. Ik wou mijn jurk eigenlijk al meteen aanhouden.

Suzanne heeft mij toen goed verder geholpen, met schoenen, sluier, hoepel etc.. Fijne meid, ongedwonge met geduld heeft ze me geholpen.

Toen het lange wachten tot ik mijn jurk weer aan mocht. Hij hing tenslotte nog bij jullie. Ik was erg benieuwd naar de brochure foto, maar ik was vergeten te kijken naar het merk/model. En omdat het een outlet model was, was deze moeilijk om op internet een foto te vinden. Toen heb ik heel nieuwsgierig jullie gemaild. Ik kreeg binnen het uur reactie met een foto van de brochure door gemaild. Echt super service!!!

Dec 2016 heb ik bij jullie zelf mijn jurk opgehaald, om vervolgens naar een externe coupeuze mijn jurk te laten vermaken. 

Een kleine miscommunicatie met de coupeuze, mij was niet duidelijk dat de jurk thuis uitgehangen moest worden en uit de zak gehaald moest worden.

Tot ik een week voor mijn bruiloft mijn jurk snel wilde passen, gewoon je eventjes prinses voelen ;-) .

Hij helemaal verkreukt was, oeps... meteen in paniek jullie, Ann & John gebeld, waar Maarten zonder aarzelen aanbood om deze even in de winkel te laten strijken. Eenmaal in de winkel, met een net gestreken jurk in mijn handen, vroeg ik wat ik jullie verschuldigd was. "Niets!" werd mij verteld, hoort bij de service!

En toen was het eindelijk 1 juli! Knapsels kwam voor mijn haren, make up werd verzorgd voor mijn zusje.

En de jurk was van jullie!

WAUW 

Ann & John mag ik jullie allemaal bedanken voor jullie TOP service!!!

Super bedankt.

Heel veel liefs,

The newly wed

Mrs van den Branden - Wientjes (Anneke)

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.