Emotioneel | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

Emotioneel

Afgelopen jaar besloot Jordy dat het tijd was om te trouwen en op 23 april 2017 werd ik dan toch echt door mijn grote liefde ten huwelijk gevraagd.

Beste Ann & John, Mijn man Jordy en ik zijn sinds 23 juni 2012 samen. Afgelopen jaar besloot Jordy dat het tijd was om te trouwen en op 23 april 2017 werd ik dan toch echt door mijn grote liefde ten huwelijk gevraagd. Wat een bijzonder moment was dat vooral omdat onze lieve border collie Lepke erbij betrokken was (hij droeg de ringen om zijn hals… ja ringen ik had er 2!!!). Op 6 mei 2017 ben ik samen met mijn moeder, schoonmoeder, schoonzus en 1 van mijn oma’s bij jullie in de bruidsoutlet geweest, met de gedachten dat ik niet meteen zou slagen. Maar niets was minder waar… ik had in totaal 9 jurken gepast maar de 1e jurk was het geworden. Ik vond het heel bijzonder want ik had vooraf gezegd dat ik absoluut geen strapless wilde omdat ik zeer onzeker over mijn armen ben… maar in deze jurk had ik dit gevoel gelukkig niet!

Op 23 december 2017 zijn wij samen in het huwelijksbootje gestapt. Terwijl de kapper met ons haar en make-up bezig was… was het aan het regenen. Dit was echt niet voorspeld! Ik was bang dat we buiten geen foto’s konden maken… om 12.00 uur kwam Jordy mij bij mijn ouderlijk huis halen en raar maar waar het was droog en het is droog gebleven tot wij klaar waren met foto’s om 15.30 uur! Onze ceremonie was heel bijzonder en emotioneel. Ik ben al sinds mijn 12e trotse peettante van mijn petekind Merle. Inmiddels is Merle al 13 jaar en zij had besloten mij te verassen door alle nummers live te zingen! Dit heeft onze dag nog specialer gemaakt. Ik heb veel complimenten over mijn jurk gekregen! Ik wil enkele foto’s met jullie delen, bedankt voor de service! Liefs Patricia

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.